Consultanta Nutritionala - XBodyBerceni

”Mens sana in corpore sano”

main_514249_yoga_tree

 

Incercam din rasputeri sa promovam miscarea, gandirea pozitiva si stilul de viata sanatos. De aceea, pe langa antrenamentele EMS veti primi si consultanta nutritionala si de fitness de la un medic specialist conform ultimelor studii si informatii din domeniu.

 

Rezultatele clientilor nostri variaza in functie de varsta, sex, stare de sanatate si caracteristicile organismului. Identificam traseul cel mai eficient catre atingerea greutatii dorite, prin antrenamente EMS si printr-un plan de nutritie personalizat. In prima sedinta, in functie de parametrii actuali vom stabili impreuna un obiectiv si un plan realist.

 

 

 

Punem accent pe:

? crearea unui echilibru format dintr-o alimentatie sanatoasa si antrenamentul XBody , atat pentru controlul greutatii, cat si pentru sanatatea generala a corpului si a mintii

? stabilirea unor obiective realiste, clare si masurabile (ex: 10 kg pierdute in 2 luni)

?comunicare transparenta medic-pacient

? dieta personalizata si sanatoasa pentru fiecare individ

? optimizarea permanenta a planului alimentar in functie de stilul de viata a fiecarui pacient (gateste/nu gateste, ce fel de alimente consuma, cat consuma, de unde procura alimentele, ce ”puncte slabe” are din punct de vedere alimentar)

? motivatie, ca proces important al remodelarii corporale

? asocierea corecta a alimentelor pentru o digestie eficienta

? cresterea increderii in sine

? educatie alimentara

? mentinerea greutatii obtinute pe termen lung (nu promovam scaderea rapida in greutate, ci adoptarea unui stil de viata sanatos si echilibrat)

OYL-The-truth-about-losing-weight

 

 

Beneficiezi de consultanta nutritionala la XBody Berceni, asa ca nu ezita sa ne contactezi!

Lasa-ne un mesaj