Echipa - XBodyBerceni

Razvan Lucian
Antrenor certificat EMS
Daca nu lupti pentru ceea ce vrei, meriti ceea ce ai!
Ma gasesti aici
Laura Tarcatu
Antrenor certificat EMS
Crezi ca 20 de minute trec repede? Antreneaza-te cu zambetul pe buze si timpul va zbura. Cu o experienta de peste 4 ani in domeniu, iti garantez ca iti vei atinge telul dar si ca te vei bucura de antrenament. Enjoy your training!
Ma gasesti aici
Ovidiu Gîsca
Antrenor certificat EMS
Fac sport de mic, sunt o persoana perfectionista, am certificare si o experienta de lunga durata in domeniul EMS. Motto: ”Push harder than yesterday if you want a different tomorrow”.
Ma gasesti aici

Lidia Soldea
Medic Nutritionist
Absolventa a Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila Bucuresti, specializarea Diabet, Nutritie si Boli Metabolice. Sunt adepta educatiei alimentare, pun pret pe transparenta medic-pacient si, nu in ultimul rand, militez pentru mentinerea greutatii obtinute pe termen lung, atat prin antrenament EMS cat si prin alimentatie.
Ma gasesti aici
Catalina Purnichi
Receptionista
Sunt o fata optimista, imi place sa zambesc si sa interactionez cu oamenii. Ma antrenez regulat cu XBody si va stau la dispozitie cu orice informatie. Va astept cu drag impreuna cu colegii mei la antrenamente EMS eficiente.
Ma gasesti aici
Mihaela Radu
Tehnician LPG
Am inceput ca si client acum 2 ani, m-am dezvoltat ca tehnician LPG, asadar iti cunosc nevoile, curiozitatile si grijile. Te astept intr-un cadru relaxant, unde rasfatul e la el acasa!

Hai sa ne cunoastem!