Tehnnologia EMS | XBody Berceni

Problema acuta a societatii in care traim este sendetarismul. Viata agitata, mesele neregulate, mancatul pe fuga dar si lipsa miscarii duc la probleme de sanatate si la un stil de viata haotic. Lipsa de miscare poate duce la pierderea densitatii osoase, la boli de inima si alte probleme de sanatate. Efectul asupra sanatatii noastre este dat de pierderea masei musculare si cresterea in greutate.

Ei bine, in sfarsit am gasit solutia care poate schimba totul.

Vorbim de un revolutionar antrenament al secolului 21!

Simplu, eficient si rapid!

 

Tehnologia EMS presupune spasticitatea musculaturii prin impulsuri electrice.

Secretul antrenamentului consta in stimularea simultana a tuturor celor 9 mari grupe musculare, fara a pune presiune pe coloana vertebrala sau articulatii.

Antrenamentul XBody nu impune o anumita conditie fizica, acesta se poate adapta in functie de persoana in cauza, sex, stare de sanatate. Daca suferiti de arterioscleroza avansata, tulburari de circulatie arteriala, sangerari sau hemofilie, diabet, boli febrile, procese bacteriale sau virale acute, afectiuni cutanate, boli de inima, afectiuni neurologice grave, tuberculoza, tumori benigne sau maligne, in cazul epilepsiei, daca aveti un stimulator cardiac, sau daca sunteti insarcinata, consultati medicul inainte de a incepe antrenamentele EMS cu aparatul XBody.

_DSC1883

Tehnologia EMS este perfecta pentru:

✔️ intretinere si tonifiere ale celor noua mari grupe musculare

✔️ preventia unor afectiuni (reabilitare post traumatism, ameliorarea durerilor de spate, corectarea posturii etc.)

✔️ obtinerea fermitatii (este cel mai eficient antrenament anti-celulitic)

✔️ intarirea sistemul osos (combaterea osteoporozei)

Contacteaza-ne pentru detalii!